Terug naar cases

Het creëren van de website van Bouwbedrijf L.Smeenge

De uitdaging

Luc Smeenge is een allround timmerman/bouwvakker uit Anloo en heeft al enkele jaren zijn eigen bouwbedrijf. Zijn werk is vooral gefocust op het onderhouden en verbouwen van huizen en boerderijen. Ook bouwt hij vanaf de grond nieuwe woningen en boerderijen in de oude stijl. Voor een Zzp'er zoals Luc is het ook mogelijk om een goedwerkende website te hebben voor normale bedragen. Voor Luc hebben wij een one page website gecreëerd met een geïmplementeerd contactformulier onderaan de pagina.

De uitdaging

Als bedrijf kun je veel vertellen op de website. Toch moet het gaan om de kwaliteit van de websitepagina in plaats van de hoeveelheid. Hetgeen wat je over wilt brengen op de pagina moet relevant zijn voor de websitebezoeker. Op een one page websitepagina moet je kort en krachtig vertellen wie je bent en wat je doet. Dat is op de website van Bouwbedrijf L.Smeenge erg goed gelukt. Het is vooral belangrijk dat je keuzes maakt wat je op de website zet met welke reden. Ook moet er nagedacht worden wat voor toegevoegde waarde het heeft op de gehele website.

Het resultaat

Hetgeen wat voor Bouwbedrijf L.Smeenge is gemaakt is een snelwerkende one page website die goed vindbaar is in de lokale omgeving. Onderaan de pagina is een geïmplementeerd contactformulier zodat websitebezoekers eenvoudig contact kunnen zoeken. De website is in zijn regio goed vindbaar, dit komt mede doordat het bouwbedrijf op Google Maps vindbaar is. Dit is voor de zoekmachine een sterke combinatie. Ook is er op de gehele websitepagina dezelfde huisstijl gebruikt waardoor het samenhangend en herkenbaar geheel is. Voor een eenmanszaak, Zzp’er of Mkb’er is het mogelijk om strategisch online actief te zijn voor normale bedragen.

De Highlights

• Lokaal goed vindbaar in de zoekmachines
• Eenduidige stijl over de gehele website
• Korte en krachtige website

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram