Terug naar cases

Het creëren van de website Glazenwasser Drenthe

Wanneer er lokaal iemand een nieuw bedrijf begint helpen wij de ondernemer graag om strategisch online actief te zijn voor de lange termijn, uiteindelijk gaat het erom dat de onlinewereld ontdekt en wellicht veroverd gaat worden. Zo hebben wij Wilfred de Jong van Glazenwasser Drenthe geholpen met het creëren van een nieuw website die in héél Drenthe en daarbuiten gevonden wordt. Wilfred zorgt niet alleen voor de schone ramen bij particulieren en bedrijven, maar zorgt ervoor dat alles binnen en buiten de bedrijfspanden en huizen weer glanst. Van de dakgoten, de schone zonnepanelen op het dak zodat ze meer opbrengen tot het glanzend maken van de dakgoten. Ook bij deze klus hebben wij samengewerkt met de mannen van Zo creative minds, wij het websiteontwerp, de teksten, de zoekmachineoptimalisatie en de technische achterkant van de website voor elkaar gemaakt. Waarbij de creatieve mannen van Zo creative minds de huisstijl onderhanden hebben genomen en de foto’s hebben gemaakt.

De uitdaging

Als glazenwasser zorg je tegenwoordig veel meer dan alleen voor schone ramen, vaak gebeurt er veel meer rondom en in het huis. Dit zijn onderdelen die ook belicht moeten worden op de website, hierbij is het belangrijk dat je opvalt in het onlinegeweld in de glazenwasserswereld. Doordat wij een supersnelle website garanderen die gevonden wordt kunnen wij ervoor zorgen dat Wilfred strategisch online zichtbaar en actief is. Mede omdat ‘ramen wassen’ en ‘glasbewassing’ zoektermen zijn die vaak door mensen in Google ingetypt worden is het des te belangrijker dat alle onderdelen betreft het zo hoog mogelijk in Google terecht komen meegenomen worden. Nu de website live staat kunnen wij zeggen dat de website goed bezocht wordt waarbij het aantoonbaar is dat er vele acties onderhanden genomen worden op de website door de sitebezoekers.

Het resultaat

Het resultaat is een supersnelle website die in héél Drenthe gevonden wordt. Door de zoekmachineoptimalisatie en strategische teksten in te zetten wordt iedere websitebezoekers zo snel mogelijk naar het doel geholpen. De huisstijl is consistent en wordt visueel overzichtelijk toegepast. Dit is een website die zijn doel strategisch nastreeft waar Wilfred van Glazenwasser Drenthe nog heel lang plezier van gaat hebben.

De highights

  • Unieke website in de glazenwasserswereld
  • Een website die regionaal goed gevonden wordt
  • Volledige zoekmachineoptimalisatie

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram