Terug naar cases

Het creëren van de website van eetcafé De Grutter in Annen

Wanneer wij zin hebben in een frietje en een snack is de telefoon bij ons snel gepakt, dan bellen we naar Eetcafé De Grutter van Matthijs. Wij weten dat we kunnen genieten van de diverse (vega) snacks, menuutjes en lunches, hier moeten meer mensen van weten met behulp van een website! Wij hebben Matthijs mogen helpen met het creëren van een website voor zijn snackbar én eetcafé. Op de homepagina is veel informatie te vinden over de omgeving en over de mogelijkheden die Eetcafé De Grutter biedt. Met een simpele klik op de knop kom je op de pagina terecht waar de snacklijst, de menulijst en de lunchlijst staat. Voor het zoeken van contact met Matthijs kan er een telefoontje gepleegd worden, een mailtje worden gestuurd óf natuurlijk gezellig langskomen. Het grootste voordeel is nu dat bezoekers van Eetcafé De Grutter nu van tevoren kunnen zien wat ze kunnen nuttigen. Ook is nu online bekend dat er naast de snackbar een mogelijkheid is om er te lunchen, je evenement te houden of in de avond een van de diverse menuutjes op te halen of om het er te nuttigen in het eetcafé.

De uitdaging

Bij het maken van een website heb je vele mogelijkheden en combinaties. Hierbij zijn enkele onderdelen die altijd in gedachten moeten blijven. Waarop wij gefocust hebben is dat er een lijn en consistentie in de website moet zitten. Denk hierbij aan de kleurvlakken die gebruikt worden en het gebruik van de verschillende kleuren. De huisstijl hebben wij hierbij zelf bedacht en doorgevoerd. Omdat het een dorpscafé is, is het niet de bedoeling dat het een fancy en supermoderne website wordt, dat past niet bij een lokaal eetcafé. Met dat in ons achterhoofd zijn wij aan de slag gegaan om het een succesvolle website te laten worden.

Het resultaat

Het resultaat wat gecreëerd is, is een website voor de lokale inwoners en voor de toeristen die in de omgeving komen/overnachten. Het is eenvoudig om informatie over het café te krijgen en wat ze de websitebezoekers kunnen bieden. Met een klik op de knop kan er eenvoudig op de gerechten pagina gekeken worden. Hierdoor kan men gemakkelijk zien wat voor verschillende gerechten Eetcafé De Grutter de gehele dag kan bieden.

De highlights:

  • Eenvoudig naar de gerechtenpagina
  • Eenzelfde style op de website
  • Consistentie en duidelijkheid voor de websitebezoekers

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram