Terug naar cases

Het creëren van de website van Puur bij Angelique

Bij een nieuwe naam, logo en huisstijl hoort ook een nieuwe website. Wij hebben de website voor Angelique mogen maken met een integratie van reserveringssysteem Salonized. Angelique heeft een eigen schoonheidssalon met de visie op duurzaamheid en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op de website zijn diverse pagina’s te vinden met verschillende doeleinden. Vanuit de homepagina is het ook mogelijk om op de andere pagina’s te komen. Met interne links kan er informatie gewonnen worden over de behandelingen die ze heeft. Ook is er een uitgelicht stukje te vinden met een link naar een vervolgpagina. Informatie over Angelique zelf en haar producten is te vinden op de over mij pagina. Daarnaast wordt er door Angelique zelf een blog bijgehouden met diverse soorten content, op deze manier worden de teksten op de website steeds vernieuwd wat goed is voor de SEO.

De uitdaging

Angelique had een verouderde website met een verouderde huisstijl. De mannen van Zo creative minds hebben voor haar een nieuwe huisstijl gecreëerd met een huisstijlhandboek. Vanuit het handboek hebben wij gekeken hoe de aspecten op een juiste wijze vormgegeven kunnen worden op de website. Af en toe is er een stapje verder denken en het op een juiste manier communiceren nodig om een mooi eindresultaat te krijgen. Door de korte lijntjes met Angelique en het uitproberen welke onderdelen het mooiste zijn hebben we een resultaat behaald waar we tevreden mee zijn. Hierbij is het dus nodig om af en toe dingen te proberen en opnieuw te doen om te kijken wat visueel het beste is.

Het resultaat

Uiteindelijk is er een website tot stand gekomen die past bij de nieuwe merkuitstraling van Puur Bij Angelique. Met het eenvoudig kunnen reserveren en het kort en krachtig kunnen krijgen van informatie over de behandelingen en over haarzelf is er content gecreëerd die past bij de onderneming. Naast dat alle aspecten passen bij de huisstijl is het ook iets wat past bij Angelique, met het veel gebruiken van haar lievelingskleur roze en het toepassen van veel persoonlijke aspecten is het een website die voor haarzelf en de bezoeker succesvol is.

De highlights

  • Eenvoudig kunnen reserveren op de website
  • Heldere informatie over de producten en behandelingen
  • Een website die naast bij het merk ook bij de persoon past

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram