Terug naar cases

Het creëren van de website van Voetzorg Valthermond

Zoals vele andere projecten hebben wij ook met het maken van de website van Voetzorg Valthermond samengewerkt met Zo creative minds. Hierbij is het huisstijlhandboek en het logo door deze mannen gemaakt. Wij hebben het technische, de visuele vormgeving op de website, de teksten en de zoekmachineoptimalisatie voor elkaar gemaakt. Op de website is tekstueel en met behulp van icoontjes en plaatjes duidelijk geworden welke werkzaamheden er bij Voetzorg Valthermond uitgevoerd worden. Wij vinden het tof om te zien maar ook om te horen dat wij een passievolle ondernemer kunnen helpen met strategisch online zichtbaar zijn. Er is een website gecreëerd waarop er informatie wordt verschaft naar de websitebezoekers toe en er gemakkelijk contact kan worden gezocht.

De uitdaging

Elke website is uniek bij Rayon Media, hetzelfde moet natuurlijk gelden voor de content, de style en de gehele vormgeving en alles daaromheen. Bij het maken van de website kijken we altijd hoe de huidige markt in elkaar zit op onlinegebied betreft de desbetreffende bedrijfstak. Hieruit werd voor ons duidelijk dat we met onze skills er met kop en schouders bovenuit kunnen steken wanneer het gaat betreft het maken van een website voor voetzorg. Hierbij moet je natuurlijk de uitdaging die je jezelf oplegt ook waarmaken. Wij kunnen hierbij wel met trots zeggen dat dit gelukt is!

Het resultaat

Er is een supersnelle website gecreëerd die lokaal goed gevonden wordt. Dit komt mede doordat er tactisch op de achtergrond onderdelen zijn weergegeven waardoor hij hoger in Google komt. Met de diverse pagina’s kunnen de websitebezoekers op de hoogte blijven van het laatste nieuws, informatie krijgen over de behandelingen en kort en krachtig kennismaken met Marieke van Voetzorg Valthermond. Een resultaat waar wij, en de ondernemer blij mee is!

De highlights

  • Website past bij de persoonlijkheid en identiteit van Voetzorg Valthermond
  • Een doel strevend resultaat op de website
  • Het eenvoudig kunnen krijgen van informatie over de behandelingen

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram