Terug naar cases

Het creëren van de website van Whisky Kluis

De website van Whiskykluis

Wanneer je hobby zó leuk is dat anderen er ook over moeten lezen is een blogpagina ideaal. Wij hebben voor Whisky Kluis een website gemaakt waarop whiskyliefhebbers de leukste reviews van diverse whisky’s en informatieve informatie te weten komen met artikelen die gelezen kunnen lezen. Daarbij is er via affiliate marketing een mogelijkheid voor de whiskyliefhebber om een product aan te schaffen via DrankDozijn. De huisstijl is erg rustig en overzichtelijk, er is geen poespas te zien en het gaat écht om de informatie over de whisky’s. Het logo hebben de jongens van Zo Creative Minds gemaakt, dit logo past bij de website en het gehele kleurgebruik die over de gehele website consistent is. Er kan gemakkelijk nieuwe blogs toegevoegd worden waardoor iedereen die aan Whisky Kluis verbonden is eenvoudig een nieuwe post kunnen posten.

De uitdaging

Een uitdaging voor ons was om alles zo eenvoudig mogelijk vorm te laten geven, uiteindelijk gaat het om de informatie die op de website staat, niet de poespas eromheen. Door rustig te bekijken wat er wel en wat er niet bij past hebben we op deze manier een goede overzichtelijke website gemaakt. Voor de auteurs van Whisky Kluis was het de bedoeling dat er eenvoudig nieuwe post/blogs toegevoegd kan worden. Door dit op een gemakkelijke manier vorm te geven kan iedereen eenvoudig een nieuwe blog toevoegen. Bepaalde aspecten zijn voor ons basis, maar is voor een ander nieuw. Door inlevingsvermogen te tonen en te bekijken wat het eenvoudigste maar zeker ook het beste is, hebben wij op een goede manier de achtergrond van de website vormgegeven waardoor het voor iedereen te begrijpen is. 

Het resultaat

Het eindresultaat is een gehele website met meerdere pagina’s. Door op de homepagina diverse onderdelen te laten zien kan de websitebezoeker eenvoudig doorklikken. Er is een pagina over blogs waar alle post te zien zijn van Whisky Kluis en een aparte review pagina waar alle whisky’s besproken en beoordeeld worden door de whiskyliefhebbers. Websitebezoekers kunnen altijd een reactie geven en een eigen account aanmaken op de website. Voor de whiskyliefhebber is dit een website om écht in de gaten te houden.

De highlights

  • Consistentie in het geheel van de website
  • Het draait bij deze website om de content
  • Een eenvoudige achterkant van de website

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram