Het bestaan

Wij zijn een media en webdesign bedrijf dat sinds het begin van 2020 bestaat. De reden waarom we Rayon Media zijn begonnen is dat we ondernemers in de lokale omgeving een online kans willen bieden tegen acceptabele prijzen. Het strategisch online actief zijn moet voor elk bedrijf mogelijk zijn, dit willen wij graag met onze expertise mogelijk maken zodat wij de lokale bedrijven kunnen helpen.
Jeffrey Mulder

Jeffrey Mulder

Webdesign + Back-end
Hey! Mijn naam is Jeffrey Mulder en ik ben de webdesigner van Rayon media. Ik zorg vooral voor het design van de sites en de technische aspecten. Het leukste aan het creëren van websites vind ik dat je van idee naar een gehele website gaat. Het gehele proces wat wij dan meemaken geeft mij elke keer weer energie!
Wouter Smeenge

Wouter Smeenge

Content + SEO
Hoi! Ik ben Wouter Smeenge en ik zorg voor de SEO, de content  van de websites en ben het contactpunt van Rayon Media. Het allerleukste vind ik de uiteindelijke waarde die geleverd wordt. Wanneer het eindproduct af is en gebruikt kan worden geeft het altijd weer een fijn gevoel dat je succesvolle waarde geleverd hebt.

2020

Opgericht

16

Klanten

Drenthe

Gevestigd

5

Reviews

Ons verhaal

Wij zijn samen Rayon Media begonnen omdat onze expertises uitstekend bij elkaar passen. Jeffrey komt vanuit de technische ICT-hoek en Wouter vanuit de commerciële kant. Door elkaars sterktes te combineren kunnen er geweldige resultaten worden bereikt. Doordat wij nog jong zijn kijken wij nog anders tegen bepaalde aspecten aan waardoor het met een unieke en eigenzinnige invalshoek bekeken wordt. Wanneer je op wilt vallen moet je bepaalde aspecten nét even wat anders doen dan anderen, dit zorgt weer voor dat beetje extra herkenbaarheid. 

Dit willen wij graag bereiken

Het eerste en belangrijkste punt is dat we plezier hebben in ons werk, maar naast dat zijn er nog vele aspecten waar wij ons op focussen. Hetgeen wat wij op dit moment belangrijk vinden is om een portfolio op de bouwen met het werk waar wij trots op zijn en aan andere bedrijven kunnen laten zien wat voor strategische waarde wij kunnen bieden. Daaropvolgend is het belangrijk dat wij een actief netwerk om ons heen hebben zodat we elkaar altijd kunnen helpen en ondersteunen. Dit willen wij gaan bereiken door actief te zijn in ons eigen ‘rayon’ en de strategische onlinewaarde die wij kunnen bieden over te brengen. Het is immers zo dat je via de online weg verder dan lokaal kan gaan!

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram