Terug naar cases

Het creëren van onze eigen website

De website van Rayon Media

In dit geval hebben wij onze eigen website gecreëerd. Naast dat je voor andere ondernemingen websites maakt is het erg belangrijk dat je eigen website ook in orde is. Hetgeen wat wij uiteindelijk als bedrijf zijnde moeten realiseren is dat de websitebezoekers via onze website overtuigd raken van onze diensten en van de benodigde informatie worden voorzien.

De uitdaging

De grootste uitdaging voor ons was dat we de website voor onszelf moesten maken. Het klinkt heel gemakkelijk om je eigen website te maken, maar dit vergt weer een hele andere manier van denken. Toch zorgt het er ook weer voor dat je in een heel ander denkproces zit en het beste resultaat wil bereiken. Wij denken ondanks een ander denkproces dat het proces goed verlopen is.

Het resultaat

Het resultaat van onze eigen website mag er zijn, er is een website gecreëerd die op iedere pagina in dezelfde stijl doorloopt. Overal zijn de juiste kleuren van de huisstijl gebruikt en zijn de teksten op dezelfde wijze geschreven. Technisch werkt alles zoals het moet werken en het uiteindelijke doel om websitebezoekers te informeren en te overtuigen wordt nagestreefd. De vindbaarheid en de zoekmachineoptimalisatie op de websitepagina zorgt in ons rayon er ook voor dat we gevonden kunnen worden.

De highlights

• Eenduidige stijl op de website
• Gemakkelijke website navigatie
• Een goede mobiel vriendelijke website met duidelijk mobiel menu

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie pakken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram