Sociale media creëert

Een zakelijke social mediapagina is een ideaal verlengstuk van je online activiteiten. Naast een eigen website heeft social media in het verlengbare nut voor de herkenbaarheid. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt met het op de juiste manier aanmaken van de social mediapagina of snap je niet hoe alles werkt. Ook is het belangrijk dat alle standaard bedrijfsinformatie ingevuld wordt op het zakelijk account zodat de pagina helemaal compleet is. En natuurlijk moet er een profielfoto met een juiste formaat banner toegevoegd worden. Deze activiteiten kunnen wij voor jou doen. 
Wanneer de pagina aangemaakt is moet het ook onderhouden worden. Dit gebeurd met diverse soorten content. Hierbij kun je denken een foto's, video' of diverse soorten tekstberichten. Door het creëren van creatieve content kunnen wij ervoor zorgen dat jou doelgroep op de hoogte blijft van jouw activiteiten. Doordat de pagina door ons wordt onderhouden heb jij er geen omkijken meer naar.
Maak een afspraak

Standaard

Al vanaf €9,95/maand
Eenmalige kosten voor het toevoegen van standaard bedrijfsinformatie
Laten we beginnen
2 Posts standaard content per week
1 Sociaal media kanaal
Instagram
Standaard content
Zelf posten

Pro

Meest gekozen
Al vanaf € 14,95 /maand
+ Gratis algemene bedrijfsinformatie toevoegen
Laten we beginnen
4 Posts 
Diverse sociale media kanalen
Interactie met doelgroep
Standaard content
Zelf posten

Premium

Al vanaf €24,95 /maand
+ Gratis algemene bedrijfsinformatie toevoegen
Laten we beginnen
8 Posts
Diverse sociale media kanalen
Interactie met doelgroep
Diverse soorten content
Zelf posten
Staat de juiste abonnement er niet tussen? Vraag een unieke offerte aan!

Wil jij weten hoe goed jouw social media campagne is? 

Social media campagne check 

Sociaal actief

Wanneer de sociale mediapagina wordt onderhouden zorgen wij voor content op de sociale media tijdlijn onder jouw bedrijfsnaam, ook kan het zijn dat je nog geen sociale media-account hebt. Dit account kunnen wij dan voor jou aanmaken. Wanneer wij met elkaar een sociale mediastrategie samengesteld hebben is het tijd om de pagina te onderhouden! De standaardbedrijfsinformatie kan toegevoegd worden en diverse soorten content kan op de tijdlijn gezet worden. Daarnaast heb je zelf ook altijd nog controle over je eigen sociale media-account, dit betekend wanneer je zelf iets op je tijdlijn wil zetten dat dit altijd kan. Het hebben van een eigen zakelijke sociale media-account biedt vele voordelen voor je onderneming. Hierbij moet je denken aan:
Online herkenbaarheid
Verkeer van sociale media naar website
Diverse soorten activerende content
Het bereik verhogen van je onderneming
Doelgroepgericht 

Bedrijven vertrouwen ons al met hun website

Benieuwd wat wij allemaal gemaakt hebben en wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de cases
Bekijk alle cases
 • Deze jonge mannen hebben ons goed geholpen met het bouwen van onze website. Je denkt heel snel dat je alles zelf maar kan en dat je niemand nodig hebt, maar een website maken was toch iets ingewikkelder dan dat wij dachten. Altijd snel en goed bereikbaar en wisten al onze vragen te beantwoorden.

  Aaron Ouwejan

  Zocreativeminds
  Bekijk de volledige case
 • Deze 2 jongens hebben een onepage website voor mij gemaakt. Samen hebben wij creatieve ideeen om kunnen zetten in de werkelijkheid. Ik ben heel tevreden met de website die gemaakt is en is doelgericht. Voor andere ZZP'ers zou ik Rayon Media aanbevelen.

  Luc Smeenge

  Lucas Smeenge

  Bouwbedrijf L. Smeenge
  Bekijk de volledige case

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram