Terug naar cases

Het creëren van de website van Zo creative minds

De website van Zo creative minds

De mannen van Zo creative minds zijn oom en neef van elkaar die samen een bedrijf begonnen zijn in het jaar 2020. Zij richten zich vooral op het maken van foto's en video's bij bruiloften. Daaromheen doen ze veel meer activiteiten en laten ze daarbij hun creatieve ideeën zien. Denk hierbij aan grafische ontwerpen zoals een logo maken of een gehele huisstijl creëren, een fotoshoot op locatie of een bedrijfsvideo. De website van Zo creative minds is in cocreatie gemaakt, wij hebben ons vooral op het technische aspect van de website gefocust. De teksten en de foto’s hebben de mannen zelf toegevoegd.

De uitdaging

Een uitdaging is er bij deze website niet echt geweest. Iedereen had zijn rol en wist wat er van hem verwacht werd. Door dit goed op elkaar af te stemmen loopt de samenwerking goed en kunnen wij met elkaar een succesvol resultaat bereiken. Wel worden er onderdelen vanuit hele andere perspectieven bekeken waardoor je met elkaar gaat brainstormen hoe je het geheel het beste vorm kan gaan geven. Hierbij moet je denken dat de ene het vanuit het grafisch aspect bekijkt en de ander vanuit het technische aspect. Door dit op een duidelijke manier met elkaar te bespreken kom je weer dichter bij het einddoel: een succesvolle website voor de eindgebruiker. Mede door de goede communicatie met elkaar is dit proces uitstekend verlopen.

Het resultaat

Het eindresultaat is een gehele website met meerdere pagina’s. Het grafisch ontwerp van de website is uniek en loopt in alle pagina’s door. Daarnaast worden de kleuren van de huisstijl ook op de juiste wijze gebruikt. Wanneer je een website in cocreatie maakt zijn er altijd onderdelen waar je zelf geen controle over hebt en moet vertrouwen op elkaar. Bij de website van Zo creative minds is dit erg goed gelukt en is de samenwerking goed verlopen. Het technische gedeelte hebben wij vooral geregeld, dit zijn vooral de zaken die op de achterkant van de website plaatsvinden. Door de onderdelen op de juiste wijze vorm te geven ervaart de website bezoeker de juiste ervaring.

De highlights

  • Een goed vormgegeven website
  • Technische aspecten die werken
  • Een website die past bij de mannen van Zo creative minds

Laten we een praatje maken

Nieuwsgierig? Vragen? Geïnspireerd geraakt? Wil je meer weten? Of gewoon samen een kopje koffie drinken?
Laten we praten!
Neem contact op
Copyright © 2020 - RAYON MEDIA. 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram